Anita Ejrup - Shine Through Art
2431
post-template-default,single,single-post,postid-2431,single-format-standard,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Anita Ejrup

 

Anita var med och startade Vedic Art 1988 och var med på den första heltidskursen som började VT 1989 på Bosjökloster. Hon vågade gå sin egen väg, lämnade den akademiska karriären, sålde hus, satsade helt på konstnärlig verksamhet och tillät sig att måla, dag som natt, i flera år. Anita blev snabbt lärare i Vedic Art och tillhörde de som återkommande målade på Öland, undervisade på Öland och började ge skulpturkurser på Öland i början på 2000-talet. I bagaget finns akademiska betyg i pedagogik och lärarutbildning. Nu kommer ett nytt steg för Vedic Art skulptur då Anita börjar ge Vedic Art skulpturkurser på nätet. En fantastisk möjlighet för dig som vill få in en ny dimension i ditt liv och ändå få vara hemma och njuta av principernas dans i den tredimensionella världen. Tillsammans skapar vi den nya och goda världen som Curt Källman alltid framhöll var målet för Vedic Art.

No Comments

Post A Comment