TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Livemåleri online på temat ”du kan inte göra fel” lör 28 sep kl 10-16

workshop/kurs Sep 18, 2024

Livemåleri online på temat ”du kan inte göra fel” lör 28 sep kl 10-16

Hösten är igång och för många av oss är det nystart. Kanske behöver du få igång dina målarrutiner igen, men hur återfår man målarflödet efter en paus?

I den här heldagen av livemåleri vill jag bjuda in dig att måla med mig med attityden ”jag kan inte göra fel” för att bjuda upp inspirationen, flödet och leken till en underbar målardans!  

Du kommer få se mig måla på en ganska stor duk och ta den så långt jag hinner på en dag. Från igångsättning, ”befolkning” av ytan, till kaoset när det är för mycket på den och den är i sin fulfas, för att sedan se mig ta mig igenom detta och ut på andra sidan till en målning som är nästan färdig. Hela processen blottad och genuin för dig att följa och inspireras av!

Attityden är att allt är möjligt och jag VET att detta recept är det bästa för att släppa taget och öppna sig för det okändas flöde som tar oss till nya världar i vårt måleri! Du kommer få se mig göra detta i mitt måleri under den här dagen.

Dagen kommer ge dig:
- Verktyg till att starta från en lekfull – ”allt är möjligt” -attityd
- Tips på hur du kan släppa loss samtidigt som du skapar en spännande bakgrund i din målning
- Metoder för hur du kan frigöra känslor och uttryck på din duk och bjuda in en spontanitet som kommer ur nuet
- Tekniker för hur man sedan börjar få ihop sin målning – från kaos till en tydligare riktning
- Och till slut, sätt att göra klart målningen så den blir en bra och intressant bild att titta på

Du får komma med bakom kulisserna och får en unik inblick i min skaparprocess, där jag delar med mig av mina tankar och känslor medan jag arbetar med mina målningar i realtid. Alla mina tekniker kommer vara synliga för dig att inspireras av. Vill du måla i mina fotspår så gör du det. Vill du ta med dig delar bara, eller helt fokusera på din grej, men ha mig med i bakgrunden för inspiration, motivation och fokus, så gör du det.

Ge dig själv den perfekta chansen att komma igång med ditt måleri efter sommaren, stänga ute omvärldens distraktioner och fokusera på ditt inre och ditt måleri under en dag. Anslut till mig via Zoom och låt ditt hjärta leda dig genom en härliga dag av självuttryck och själens målarglädje.

Jag ser fram emot att måla tillsammans!

 

INFO OCH ANMÄLAN

Datum och tid: lördag 28 sep kl 10-16 (med ca 45 minuters lunchpaus)

Hur: Via Zoom. När du anmält dig får du en länk till zoom-träffen via mail.

Pirs: 550 kr för över 5 timmars måleri tillsamman

Kan du inte vara med live så kommer du kunna ta del av inspelningar i efterhand. 

Anmälan sker i två steg: 

  1. Swisha till 123-054 53 01 (företags-swish till Shine Through Art AB) 
  2. maila sedan skärmdumpen från din betalning till [email protected]. Jag svarar dig Zoomlänken via mail. (OBS jag kan inte se att du swishat eftersom detta är ett företagsnummer, så du måste antingen maila mig skärmdumpen eller berätta att du genomfört betalningen så kan jag gå in och titta)

Frågor? Maila mig på [email protected].

Hoppas vi ses online !

Kram 

Anja 💕

----

Om kursledaren: 

ANJA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung som är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar har gett henne en stadig bas som konstnär. 

Ania har också en gedigen arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare, pedagog och kursledare. 

Hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande har under snart 20 år hjälpt flera konstnärer framåt i sitt eget skapande. Det intuitiva måleriet är hennes utgångspunkt och en ständig källa till inspiration och målarglädje för alla som undervisas av henne. 

Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver Shine Through Art AB. År 2023 debuterade hon som författare med boken "Ställ ut din konst - en handbok för att lyckas med din utställning". I dag är Ania bosatt i Vaxholm i Stockholms skärgård med sin familj, och undervisar i måleri för olika kunskapsnivåer samt entreprenörskap för kreativa främst via internet. 
Läs mer på www.shinethroughart.com

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.