TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Workshop online - Måla magisk skärgård - lör 1 juni

workshop/kurs May 08, 2024

Workshop online - Måla magisk skärgård

Lördag 1 juni kl 9.30- 14.00 (30 min lunchpaus).

Kom måla med mig! I den här workshopen guidar jag dig steg för steg i hur du skapar en skärgårdsmålning med en magisk stämning.

Jag delar med mig av mina bästa tips och tekniker och visar hur vi går från bakgrund till motiv, hur vi tänker med ljuset och får fram öar och vatten med hjälp av kontraster och valörer. Vi kommer arbeta i lågmälda färgnyanser som inspirerar i försiktig skönhet. Jag kommer att visa dig hemligheten bakom mina vågor av linjer och hur du tecknar fram dem så att havet lever.

Under 4 timmar målar vi på samma målning för att fram en magisk stämning i begränsad färgskala.

Detta får du lära dig:

  •  Att måla med en ton-i-ton färgskala som ger en lågmäld och magisk stämning
  •  Hur du använder ljus och mörker för att få fram målningens berättelse med valörer
  •  Hur du gör mjuka övergångar mellan mörker och ljus för bästa dynamik i bilden
  •  Hur du målar ”skyar” som mjukar till och tonar ner delar i målningen för att få fram ljuset på bästa sätt
  •  Hur du bygger upp målningen med olika penseldrag och vatten-rinningar som ger olika spännande effekter och strukturer
  •  Hur du ska tänka med komposition och fokuspunkter inför att göra målningen färdig

  

INFO OCH ANMÄLAN

Lördag 1 juni kl 9.30 - 14.00

Vi ses på Zoom. När du anmält dig får du en länk till Zoom-mötet. 

Pris: 495 kr

Kan du inte vara med live? Allt spelas in och kan ses i efterhand utan tidsgräns!

Anmälan i två steg:

  1. Swisha  till 123-054 53 01 (företags-swish till Shine Through Art AB)
  2. Maila sedan skärmdumpen från din betalning till [email protected]. Jag svarar dig sen med en bekräftelse om din anmälan. (OBS jag kan inte se att du swishat eftersom detta är ett företagsnummer, så du måste antingen maila mig skärmdumpen eller skriva att du genomfört betalningen så kan jag gå in och titta.)

Frågor? Maila mig på [email protected].

Jag hoppas vi ses på workshopen! 


kram 

Ania 💕

----
Om kursledaren: 

ANIA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung som är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar har gett henne en stadig bas som konstnär. 

Ania har också en gedigen arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare, pedagog och kursledare. 

Hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande har under snart 20 år hjälpt flera konstnärer framåt i sitt eget skapande. Det intuitiva måleriet är hennes utgångspunkt och en ständig källa till inspiration och målarglädje för alla som undervisas av henne. 

Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver Shine Through Art AB. År 2023 debuterade hon som författare med boken "Ställ ut din konst - en handbok för att lyckas med din utställning". I dag är Ania bosatt i Vaxholm i Stockholms skärgård med sin familj, och undervisar i måleri för olika kunskapsnivåer samt entreprenörskap för kreativa främst via internet.
Läs mer på www.shinethroughart.com

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.