Här får du svar på dina frågor om kurserna som erbjuds genom Shine Through Art. Om du har frågor som du inte hittar svaren till här så kontakta mig gärna på info@shinethroughart.com.

Vilka kurser erbjuds av Shine Through Art?

Onlinekurser:

Måla och stråla

Måla med akryl – webbkurser

Vedic Art på plats i Vaxholm och online

Hur anmäler jag mig till en kurs?

Du anmäler dig till en kurs antingen genom att finna din kurs på hemsidan och klicka på ”LÄS MER OCH KÖP” knappen som finns på sidan vid kursbeskrivningen eller så mailar du oss din bokning på info@shinethroughart.com.

Närmare kursstarten för Måla och stråla och Vedic Art i Vaxholm så skickar vi dig ett nytt mail med alla tekniska och praktiska detaljer som du behöver inför kursens start.
Om du har frågor är du välkommen att maila till info@shinethroughart.com

Vad händer om jag vill avboka/hoppa av en kurs som jag har anmält mig till?

Om du ändrar dig och vill avsluta en kurs som du har bokat och betalat för kan du göra det fram till 7 dagar före kursens start, du får då dina pengar tillbaka minus en administrationsavgift på 300 kr. Om du önskar att avboka din plats efter det behöver du visa ett doktorsintyg för att få dina pengar tillbaka. När kursen har startat går det inte att få några pengar tillbaka.

 

VÄNLIGEN NOTERA: kursen startar enbart med 3 eller flera deltagare. Om kursen inte blir av meddelas du via email och du får alla dina pengar tillbaka.

 

Skulle ditt abonnemang avslutas av någon anledning före utgånget datum så fakturerar vi dig den resterande summan.

 

När du signar upp dig till Måla och stråla så förbinder du dig till ett 6 eller 12 månaders abonnemang.

Vad behöver jag för teknisk utrustning för att ta del av kurserna?

För att delta i kursen behöver du:

  • En dator (stationär eller laptop) med en mikrofon och kamera (inbyggd eller extern). Läsplatta eller smarttelefon fungerar också.
  • Starkt och stabilt internet
  • Du behöver programmet Zoom nedladdat till din dator (detta är gratis), och det kan du göra via denna länk.
Kan jag få hjälp om jag inte har den tekniska erfarenheten?

Ja, läraren är tillgänglig att träffa dig KOSTNADSFRITT under ett 20 minuters möte innan kursen startar, antingen vid ett tillfälle som ni kommer överens om, eller 30 minuter innan den första lektionen. Då kan ni gå igenom de tekniska aspekterna som du behöver känna till för att delta i kursen.

Vad händer om jag inte kan delta vid ett kurstillfälle?

När du anmäler dig till kursen så innebär det också att du tar ansvar för att prioritera att delta vid alla kurstillfällena. Om du inte kan delta så är det ditt ansvar att meddela mig.

Alla kurstillfällen spelas in och du får tillgång till att se inspelningen i efterhand.