FÖREDRAG FÖR NEDLADDNING - Shine Through Art
1416
page-template-default,page,page-id-1416,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

FÖREDRAG FÖR NEDLADDNING

Här hittar du inspelningar av många av de inspirationskvällar som redan ägt rum. Du finner olika teman och även serier där ett ämne delats upp i olika kapitel för att kunna gå mer på djupet. Inspelningarna är från live-föredrag med aktivt medverkande deltagare.

PRIS 199 KR PER NEDLADDNING

STÄLL UT DIN KONST: HUR PRISSÄTTER JAG MIN KONST?

Tredje delen i serien ”Ställ ut din konst” handlar om hur vi ska välja rätt prissättning på våra verk när vi ställer ut. Vi tittar på praktiska aspekter av hur priser ser ut idag och vi besvarar frågor som:

 • Hur prissätter jag mina verk?
 • Hur tar man betalt rent praktiskt på utställningen?
 • Kan man sälja målningar på avbetalning?

PRIS 199 KR

STÄLL UT DIN KONST: VILKET GALLERI ÄR RÄTT FÖR MIG?

Andra delen i serien ”Ställ ut din konst” handlar om hur vi ska välja rätt galleri och rätt sammanhang för att ställa ut våra verk. Vi tittar på praktiska aspekter av hur utställningsvärlden ser ut idag och vi besvarar frågor som:

 • Vilka sorts utställningsmöjligheter finns det (samarbeten med gallerister m fl)?
 • Vilken provision tar galleristen?
 • Vilken sorts utställningssituation skulle passa mig?

PRIS 199 KR

STÄLL UT DIN KONST: HUR VET JAG OM JAG ÄR REDO ATT BÖRJA STÄLLA UT MIN KONST?

Första delen i serien ”Ställ ut din konst” handlar om hur vi vet att vi är redo att ställa ut våra alster. Vi besvarar frågor som:

 • Hur vet jag om jag är redo att ställa ut min konst?
 • Hur väljer jag ut vilka tavlor som ska ställas ut?
 • Hur många tavlor behöver man till en utställning?
 • Bör jag rama in mina tavlor?
 • Vad ska jag tänka på när jag hänger tavlorna i galleriet?
 • Vilka praktiska saker är det bra att ha med sig till ett galleri?

PRIS 199 KR

ATT MÅLA I SERIER

Under denna timme definierar vi vad en serie målningar egentligen är, vad det finns för fördelar med att arbeta i serier och hur man kan börja jobba i serier. Vi går igenom tips och råd till att se på sitt måleri såsom det är just nu och identifiera möjliga ingångar till att arbeta i serier och att se att vi troligen inte är så långt ifrån det som vi kanske trodde innan…

PRIS 199 KR

HUR VI KAN VARA BEKVÄMA I ATT INTE VETA VART VI ÄR PÅ VÄG I VÅRT MÅLERI

Att vara osäker, att inte veta var vi är på väg eller vad vi håller på med i vår kreativa process, är vardagsmat för den som målar. Varje målning är en resa och ofta en utmaning. Genom att se rikedomen i detta och hur vi kan växa som konstnärer genom att omfamna dessa viktiga stadier i vår process finner vi lösningar, tips och får verktyg till hur vi kan lyfta oss själva och blomstra i vårt skapande just med hjälp av den kreativa resans mest utmanande aspekter!

PRIS 199 KR

HUR MAN HITTAR SITT UNIKA UTTRYCK I MÅLERIET

Denna inspirationskväll handlar om hur man hittar sitt unika uttryck i måleriet. Detta genom att identifiera de olika utmaningar vi går igenom i vår process när vi målar, se hur vi relaterar till vårt eget skapande samt få tips om hur vi kan stötta oss själva för att ta ut en riktning och utforska den, så hittar vi en självkänsla som gör att vi vågar bottna i den vi är i vårt konstnärskap.

PRIS 199 KR