Måla och Stråla i vardagen - Shine Through Art
2089
page-template-default,page,page-id-2089,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Måla och Stråla i vardagen

Ett program som inspirerar dig att hålla igång måleriet i ditt vardagsliv

DETTA FÅR DU GENOM MÅLA OCH STRÅLA-PROGRAMMET:

Hjälp med att hålla igång måleriet i din vardag

Vi träffas tre torsdagskvällar i månaden vilket gör att du håller måleriet levande i vardagslivet. Det att du bokar in dessa online-träffar i din kalender gör att du har måleriet inplanerat i veckan och att det blir av!

Idéer, tips som inspirerar dig att måla mer

En av våra torsdagsträffar i månaden målar vi tillsammans, var och en hemma hos sig men ändå tillsammans! Jag målar i min ateljé och du kan titta på när jag målar eller måla själv under denna tid. Den andra torsdagsträffen är en inspirationskväll då du får en ny teknik eller metod demonstrerad som du senare kan prova i ditt måleri. Att få ny input håller skaparglädjen och lusten levande!

Gemenskap och återkoppling kring dina målningar

Vår tredje torsdagsträff i månaden är en coaching-träff där alla får komma till tals. Vi får tillfälle att visa målningar som vi vill ha återkoppling på, pratar om den kreativa processen, samt att vi sätter upp mål för oss själva gällande måleriet (t ex att vi ska måla två kvällar i veckan eller liknande). Detta är en träff av inspiration och gemenskap som stöttar en annars ofta ensam skaparprocess. Du är i ett sammanhang med likasinnade och får stöd att komma vidare när du behöver det!

Coloring

”Måla och stråla är för mig en guldkant i tillvaron som höjer min glädjenivå i livet och ger nya tankar och utmaningar att ta mig an. Gruppsamhörigheten ger mycket och Ania är alltid upplyftande och ser alla individer där de är i processen. Rekommenderar Måla och Stråla varmt!”
/Malin Eklöf

DETTA FÅR DU VARJE MÅNAD

1. En ”Måla Tillsammans” – träff där du bjuds in att via Zoom måla tillsammans med mig när jag målar i min ateljé.

2. Ett gruppsamtal per månad med coaching. Under dessa träffar får du löpande stöd i din målarprocess och du får återkoppling, tips och råd kring ditt måleri. Du får även inspireras av gruppmedlemmars skapande och ta del av tips och råd av gruppen.

3. En Inspirationskväll per månad där olika mer tekniska aspekter av måleriet demonstreras

4. Exklusivt medlemskap i en MÅLA OCH STRÅLA Facebook-grupp där jag svarar på dina frågor och gruppen lägger upp sina verk och delar med sig sv sina erfarenheter löpande.

PRIS: 495 kr/månad i 12 månader

Du anmäler dig genom att klicka på länken här nedan som tar dig till avtalet som du läser igenom och fyller i. När du klickat på godkänn och skicka så är du anmäld.

Om kursledaren Ania Witwitzka: läs om Anias konstnärsresa

Som barn älskade Ania att måla och rita, och precis som de flesta barn så upplevde hon en stor frihet i sitt kreativa uttryck. Oturligt nog försvann den här friheten gradvis.

Bit för bit så lärde sig Ania mig att hennes skapande skulle se ut på ett speciellt sätt. Hon skulle bara måla exakt det hon såg omkring sig och bara det var tillräckligt bra. Tyvärr var hon aldrig särskilt intresserad av att avbilda, och eftersom andra förhållningssätt till måleriet inte presenterades, försvann mycket av skaparglädjen.

Men Anias passion för att uttrycka sig kreativt dog inte så lätt. Hon fortsatte att längta efter kreativiteten och gick vidare till att studera konst på olika skolor, även på högskola i England. Hon letade efter metoder att nå tillbaka till glädjen och lekfullheten i skapandet.

Pressen att prestera som Ania lagt på sig själv ledde till sjukskrivning för utbrändhet och depression. Det tog henne över två år att komma tillbaka, och under den här tiden hade hon turen att komma i kontakt med en intuitiv målerimetod (Vedic Art). Äntligen fann hon konkreta verktyg och insåg hur man kan göra för att hitta tillbaka till skaparglädjen som hon kände som barn!

Sedan 2006 har Ania målat intuitivt och utvecklat sin egen konstnärliga stil samt en intim relation med den kreativa processen. Hon har lekt sig fram till ett visuellt språk som är hennes eget som hon aldrig hade hittat om hon hade försökt tänka sig fram till det.

Idag är Anias stora passion att hjälpa ”kreativt förstoppade” människor att återigen komma i kontakt med sin skaparglädje genom kurser som stöttar dem som vill måla med tips, coaching och inspiration!