Live målarkurser online - Shine Through Art
287
page-template-default,page,page-id-287,page-parent,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Live målarkurser online

Under våren 2019 har vi glädjen att erbjuda dessa onlinekurser: Vedic Art, Vedic Art Skulptur, samt Måla och Stråla i vardagen- för dig som vill ha stöd att hålla måleriet igång i vardagen. Läs mer om dessa här nedan!

KLICKA PÅ DEN ENGELSKA FLAGGAN I MENYN FÖR ATT LÄSA OM KURSER PÅ ENGELSKA.

Vedic Art grundkurs

Vedic Art kursen som hjälper dig att öppna upp din kreativitet och finna skaparglädjen bortom prestationskrav. Vedic Art-kursen erbjuds på svenska och engelska via internet och på svenska som helgkurs under tre helger i vackra Vaxholm i Stockholms skärgård.

Vedic Art fortsättningskurs

Återbesök de underbara principerna genom att gå Vedic Art fortsättningskursen online eller som helgkurs. Varje gång vi hör principerna öppnar de upp oss för deras djupare visdom och berikar vår kreativitet, i det oändliga!

Måla och stråla i vardagen. Uppföljningsprogram efter Vedic Art-kursen

Måla och Stråla i vardagen hjälper dig att löpande får stöd i måleriet i din vardag. Du tillhör en grupp där ni se varandra utvecklas och växa tillsammans samt får löpande inspiration och nya tankar som ger dig näring i din målarprocess.

KONSULTATION-icon

Älskar du att måla men vet inte alltid åt vilket håll du ska gå i ditt skapade? Har du fastnat? Här finns hjälp att få: Ett exklusivt möte, bara för dig, som hjälper dig att ta ditt måleri vidare och/eller förbereder dig för att ställa ut din konst!

Vedic Art skulpturkurs. Nivå: Vedic Art fortsättning

Nu kommer en ny kurs online som leds av Anita Ejrup. Genom denna kurs utvidgar du ditt skapandefält genom en stark fysisk upplevelse. Du kommer ner i kroppen och får tillgång till dess direkta visdom genom händerna när den kreativa processen blir tredimensionell.

VA_lararutbildningen

Målar du med Vedic Art metoden och upplever hur den får din kreativa skaparkraft att lysa allt skarpare, växa och stråla? Längtar du efter att kunna dela med dig till andra av denna underbara metod och stötta andra i att komma ur sin kreativa förstoppning och börja kunna uttrycka sig mer fritt och samtidigt växa som människor? Då är lärarutbildningen rätt väg för dig!