Fortsättningskurs i Vedic Art - Shine Through Art
1490
page-template-default,page,page-id-1490,page-child,parent-pageid-287,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Fördjupning av Princip 1-17

Denna kurs går parallellt med grundkursen: första delen, en repetition av principerna, görs med grundkursdeltagarna, och sedan görs fördjupningsdelen med bara fortstättningsgruppen närvarande.

10 träffar, 1 gång/vecka mars-juni via Zoom
Söndagar kl. 18.45-21.45, lärarledd tid kl 18.45-20.45
Startdatum: 31/3 2019
Lärare: Lovisa Limseth
Pris: 3 899 kr
Early Bird pris: 3 499 kr om du bokar före 25 mars 2019

OBS detta är en perfekt kurs för dig som funderar på att blir Vedic Art lärare då det är en rekommendation att man gått igenom grundkurs en gång till!

Fortsättningskursen är en chans att fördjupa din erfarenhet och förståelse av Vedic Art-principerna när du får dem för andra gången tillsammans med de extra dikter som Curt Källman skapade för varje princip. Denna kurs kommer att hjälpa dig att hålla ditt måleri levande i vardagen och stötta dig i att implementera principerna i din kreativa process på ett djupare plan.

Att höra och uppleva principerna för andra gången innebär att du kommer att få med dig nya aspekter av deras visdom och de kommer att öppna upp din kreativa process mer. Vedic Art metoden är en icke-linjär resa eftersom vi har fokus på höger hjärnhalva, så när vi fortsätter att exponera oss för de olika principernas visdom berikas både våra liv och vår kreativitet. Varje gång vi hör en princip hör vi olika saker som hjälper oss att växa på alla plan.

UPPLÄGG PÅ KURSEN

Varje kurstillfälle pågar mellan kl 18.45 -21.45, varav den lärarledda tiden är kl 18.45-20.45. Kurstillfällena för fortsättningskursen består av att repetera principerna genom att lyssna på grundkursens medan du målar vad du vill.
Grundkursen har genomgång av kvällens Princip (en eller två Principer per träff), de målar tillsammans under lärarledd tid, sedan har de individuell reflektion från varje elev i samtal med läraren. Därefter lämnar de mötet och då blir det tid för fortsättningskursen att ta del av fördjupningsdelen samt att reflektera kring sitt måleri. När den lärarledda tiden är slut uppmuntras du att fortsätta måla en timme till. Din process fördjupas och du får en rikare upplevelse av Vedic Art ju mer tid du ger dig själv att måla.

FORTSÄTTNINGSKURSEN TRÄFF FÖR TRÄFF:
Träff 1: Princip 1+2+3
Träff 2: Princip 4
Träff 3: Princip 5+6
Träff 4: Princip 7+8
Träff 5: Princip 9
Träff 6: Princip 10+11
Träff 7: Princip 12
Träff 8: Princip 13+14
Träff 9: Princip 15
Träff 10: Princip 16-17

”Vedic Art öppnade upp det kreativa i mig på ett helt nytt sätt. Lovisa var en fantastisk vägvisare som hjälpte mig genom den resan. Idag när jag målar så minns jag tillbaka och återvänder till Vedic Arts 17 principer och Lovisas ord så fort jag fastnar i skapandet.” /Linnéa

Anmäl dig genom att maila Lovisa Limseth: lovisalimseth@gmail.com