Grundkurs i Vedic Art - Shine Through Art
1462
page-template-default,page,page-id-1462,page-child,parent-pageid-287,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Grundkurs i Vedic Art

VÄCK DIN PERSONLIGA SKAPARGLÄDJE!

Upptäck att du kan måla och njuta av färg och form bortom prestationskrav
och utan att du behöver vara bra på att avbilda!

Vedic Art är en metod för måleri som stegvis guidar dig till att måla bortom begränsningar. Du får uppleva flödet av din kreativitet och gå bortom pressen av teknisk perfektion och prestationskrav. Du kan nå din kreativitet bortom ”rätt/fel” och öppna upp för ditt egna skapande uttrycksätt. Vedic Arts 17 steg handlar om både konsten och livet.

”Jag upplevde att jag öppnade upp, kunde utforska, slutade söka efter svar, jag
slutade vara självkritisk och analytisk.” /Julia E.

Detta kan du förvänta dig av kursen:
• Ökad tillit och förtroende för kraften av din inneboende kreativitet
• En mer lekfull och fri inställning till måleriet
• Ett minimum av 5 färdiga målningar
• Tekniker för att komma in i en skapande sinnesstämning
• Kunskap och verktyg som är överförbara till andra kreativa uttryckssätt
och till livet i allmänhet.
• En ökad kännedom om den kreativa processen och dess olika faser.
• En starkare känsla av ditt personliga uttryck i måleriet.

”Vedic Art öppnar upp för personlig utveckling, glädje och inspiration att våga
prova nytt, genom konsten!” /Lise-Lotte S.

10 träffar, 1 gång/vecka mars-juni via Zoom
Söndagar kl. 18.45-21.45, lärarledd tid kl 18.45-20.15.
Startdatum: 3/3 2019
Lärare: Lovisa Limseth
Pris: 3 899 kr
Early Bird pris: 3 499 kr om du bokar före 20 feb 2019

UPPLÄGG PÅ KURSEN

Varje kurstillfälle pågar mellan kl 18-21, varav den lärarledda tiden är kl 18-19.30. Kurstillfällena består av fyra delar:

  1. Genomgång av kvällens Princip (en eller två Principer per träff)
  2. Måla tillsammans under lärarledd tid
  3. Individuell reflektion från varje elev i samtal med läraren
  4. Måla på egen hand utan lärares närvaro (rekommenderas starkt)

TRÄFF FÖR TRÄFF:
Träff 1: Princip 1+2+3
Träff 2: Princip 4
Träff 3: Princip 5+6
Träff 4: Princip 7+8
Träff 5: Princip 9
Träff 6: Princip 10+11
Träff 7: Princip 12
Träff 8: Princip 13+14
Träff 9: Princip 15
Träff 10: Princip 16-17

Coloring

Strukturen på träffarna:

Kursträffarna sker genom gruppsamtal via mötesplattformen Zoom där vi ser och hör varandra. Under varje träff går vi igenom en eller fler specifika principer och har avsatt tid när vi målar tillsammans, var och en på sitt håll, under träffens gång. När vi alla fått möjlighet att ta oss an principen praktiskt en stund samlas vi åter och jag ger en fördjupad reflektion av principen som tillför en större förståelse när vi nu har en direkt erfarenhet av principens aspekter i vårt egna måleri. Därefter öppnar vi upp för frågor och reflektioner från gruppen och jag finns tillgänglig att svara och dela med mej från mina egna erfarenheter. Efter det är den lärarledda delen slut och du målar vidare på egen hand. I de fall där två principer ges under träffen så får du den andra principen precis innan vi avslutar mötet och fortsätter måla enligt dessa instruktioner på egen hand.

”Helt novis kom jag till grundkursen i Vedic Art. Lovisa guidade på ett inspirerande och pedagogiskt sätt i de grundläggande stegen. Hon ingav lugn och harmoni i gruppen/rummet. Dagarna gav mersmak att uttrycka mig med färg/pensel/duk. Kan varmt rekommendera Lovisa som lärare!” /Christina

Du kan betala på TRE olika sätt för denna kurs: Kort, Paypal eller Swish

Du kan välja om du vill betala fullt pris eller starta en avbetalningsplan med tre betalningstillfällen. Då delas kursavgiften på 3 499 kr på tre, det blir 1166 kr + 100 kr per betalningstillfälle (som är en administrativ kostnad) = 1 266 kr totalt. Efter att du betalat den första delbetalningen nu kommer ytterligare två fakturor på samma summa via email.

Vill du betala med Swish så sänder du antingen hela kursavgiften eller delbetalningsavgiften till swish nr 0736532250 och mailar sedan till info@shinethroughart.com att du betalat. Vi svarar på ditt mail som en bekräftelse på din anmälan. OBS! Du får inget kvitto om du betalar med swish. Vill du ha kvitto rekommenderar vi att du väljer en annan betalningsmetod.

OBS! När du klickar på knappen för att anmäla dig till kursen så kommer priset först upp utan moms. När du fyllt i dina uppgifter i formuläret så visas det totala priset med moms.