Inspirationskvällar en gång i månaden - Shine Through Art
1492
page-template-default,page,page-id-1492,page-child,parent-pageid-287,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

INSPIRATIONSKVÄLLAR EN GÅNG I MÅNADEN

Häftiga effekter och tekniker som tar ditt måleri till nya nivåer!
Tre nya tekniker presenterats varje träff under 5 träffar! En inspirationskväll i månaden under hösten 2018 (aug till dec)

Gillar du att kombinera slumpartat och kontrollerat måleri när du skapar? Gillar du att inspireras av olika strukturer och texturer som hjälper dig hitta motiven och komma vidare i ditt måleri?

Då ska du vara med på höstens fem inspirationskvällar där du får ta del av TRE tekniker per träff, (ja, det är 15 stycken totalt!) och EXAKT hur du ska göra för att implementera dem i ditt måleri! Inte nog med det, i samband med demonstrationerna kommer du få länkar till var du kan köpa produkterna jag använder på Art of Vedas hemsida till rabatterat pris!

Via dessa Zoom-träffar kommer du få vara med mig i min ateljé och se på LIVE när jag målar och skapar med dessa tekniker som jag ska visa vid varje träff. Du kommer kunna ställa frågor och försäkra dig om att du förstått helt hur man gör.

De tekniker du bland annat kommer få ta del av är:
– Acrylic Pouring technique
– Olika strukturer som ger tredimensionella effekter
– Alcoholic inks
– Att måla med maskeringsvätska
– Krackeleringseffekter
– Med mera!

Missa inte detta unika tillfälle att utöka ditt måleri och dina tekniker!

Prova på-kväll

Vi träffas följande torsdagar under hösten kl 19.30-20.30 :
30 aug
25 sep (obs tisdag)
25 okt
29 nov
17 dec

Pris: 295 kr per gång

OBS! När du klickar på knappen för att anmäla dig till kursen så kommer priset först upp utan moms. När du fyllt i dina uppgifter i formuläret så visas det totala priset med moms.

OBS: FÖREDRAG SOM REDAN VARIT KAN KÖPAS  SOM VIDEO-INSPELNINGAR.
Kontakta info@shinethroughart.com för mer info.