Vedic Art Skulpturkurs online - Shine Through Art
2266
page-template-default,page,page-id-2266,page-child,parent-pageid-287,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

VEDIC ART SKULPTURKURS ONLINE MED ANITA EJRUP

10 träffar, 1 gång/vecka mars-juni via Zoom
Tid: tisdagar kl 18.30-20
Startdatum 5/3 2019
Pris: 3 899 kr
Early Bird pris: 3 499 kr om du bokar före 1 mars 2019

LÅT DITT MÅLERI EXPANDERA GENOM SKULPTUR!

Nu kommer en ny kurs online som leds av Anita Ejrup. Vedic Art skulpturkurs online!

Genom denna kurs utvidgar du ditt skapandefält genom en stark fysisk upplevelse. Genom dina händers möte med leran öppnas du till ett nytt samspel mellan din egen kropp, medvetenheten och den kreativa processen. Där uppstår spontan magi och resan tar dig åt oväntade håll. Med mjuk guidning av Anita tillsammans med principernas impulser öppnas nya världar. Bered dig på att bli överraskad!

Många som bara tidigare målat har uttryckt att Vedic Art skulpturkursen har vidgat dears repertoar i måleriet och tillfört nya dimensioner.

För att kunna gå på denna kurs i skulptur krävs att du har gått grundkurs i Vedic Art.

Du behöver inte ha någon erfarenhet av skulptur tidigare.

Kursen räknas som en fortsättnings/tema-kurs  i Vedic Art och är enbart en erfarenhetskurs utan tekniska inslag.

”För mig var det en AHA upplevelse att gå från måleri till skulptur. Det blev så påtagligt på något vis med en ny dimension. Helt plötsligt kunde man titta bakom verket man höll på med. Att få skapa fritt och inte behöva följa någons regler gav mig en oerhörd frihetskänsla. Skönt att få lov att bara vara i gemenskap med andra.”
                                                                                                                              /Cathrine
”Anita är en underbar lärare som tog mig på en fantastisk resan in i den tredimensionella världen. Leran fick liv i mina händer under hennes guidning. Jag kände mig hållen och trygg och kunde välkomna alla de världar som öppnade sig när leran tog form på olika sätt. Det var verkligen en spännande resa, och jag älskade att se vart den förde mig varje gång vi sågs. Det var fint att vi kunde vara i gemenskapen via nätet, och trots att vi inte var i samma rum kände jag som att vi var kreativa tillsammans! Anitas visdom är inspirerande och öppnar upp en nyfikenhet och fascination för skapandet genom skulptur och ger underbara och tänkvärda reflektioner om livet. Jag kan verkligen rekommendera denna kurs!”  
/A.W
”Jag gick en skulpturkurs för Anita för många år sen och jag minns det som det var igår. Den härliga känslan att känna leran i händerna och få Anitas kunskap om både leran och människan i samspel. Det resulterade i nya upplevelser på djupet. Jag kan verkligen rekommendera Anita både som skicklig konstnär och lärare.”
                                                                                                                         /Margareta S
”Anita ger uppmuntrande och individuella bemötanden, och skapar lugn och ro på sina kurser. Inspirerande  och roligt  att ta fram möjligheterna inifrån sig själv. Man växer i det man gör. Gruppen blir  en inspirationskälla. Det är en så skön känsla att hålla på med lera utan några krav.”
                                                                                                                               /Anita H

Du anmäler dig genom att maila Anita Ejrup på: aejrup@gmail.com