WEBBKURS I MÅLERI: RYMDSKOLAN – Lär dig måla evigheten

Denna målerikurs online är en timme fullspäckad med praktiska knep och tips för hur du målar rymdmotiv med planeter och stjärnhimlar och får in den där magiska evighetskänslan i målningen! Du får följa med konstnären Ania Witwitzka in i ateljén där hon visar dig exakt hur hon skapar sina populära rymdmålningar. Häng med!

EFTER DENNA TIMME KOMMER DU HA LÄRT DIG:

 

Hur du får fram en levande mörk rymdbakgrund.

Hur du får ljuset att skimra med djup som får oändligheten att bebo din målning.

Hur du målar planeterna så de hoppar ut ur bilden i en 3D känsla som hänför.

Hur du gör en perfekt stjärnhimmel som verkar gnistra.

OM MÅLERITEKNIKEN

Basen är intuitivt måleri

Teknikerna du ser i denna film har sin bas i intuitivt måleri där man utgår mycket från slumpartade effekter som inte helt går att planera. Detta innebär att både glädje och frustration som en del av processen. Men resan är så spännande och givande och ofta kan resultatet bli mycket bättre än man någonsin vågat hoppas på!

Tekniken är akrylfärg 

Ania Witwitzka målar med akrylfärg och alla hennes tekniker och effekter baseras på den färgens förutsättningar. Vill du så kan du utforska att måla rymden och experimentera med instruktionerna du får i denna lektion även med andra färger, såsom akvarell. Du kommer dock få andra effekter att förhålla dig till, var beredd på det.

Utsparande/negativt måleri

Utsparande eller negativt måleri innebär att man ofta målar bakgrunder och sedan sparar ut motiven ur dessa när man målar på nästa lager ovanpå. Detta är ett lite bakvänt sätt att måla, men det är en härlig metod om du gillar att börja måleriet med att leka och experimentera och skapar bakgrunder som du sedan vill ta vidare till motiv och färdiga målningar.

Missa inte detta unika tillfälle att utöka ditt måleri och dina tekniker!

Pris: 250 kr