Shine Through Art
Stråla i din kraft genom måleri, skaparglädje och konstnärskap.

Längtar du efter skapandet i ditt liv? Vill du måla? Vill du blomstra genom din kreativitet som person och konstnär? Vill du nå din kraft och bidra till att göra världen bättre? Vill du leva på din konst?

Vare sig du just börjat måla, eller bara har en längtan efter att hitta ditt kreativa uttryck och öka din konstnärliga förmåga tekniskt, eller om du är konstnär och drömmer om att nå ut till fler och leva på din konst (även om du inte är säker på att det går) – då har du kommit rätt!

Shine Through Art finns här för att stötta dig och visa att du kan, att det går! Här får du verktygen för att blomstra som konstnär och människa.

Genom att måla når vi vårt inre Varande, bortom intellektet, som är kopplat till vår kraft som är större än alla de begränsningar vi har satt på oss själva! Genom att öppna upp och ägna oss åt kreativiteten kan vi blomstra, nå vår stora potential, skina, och bidra till världen som den fantastiska människa vi är!

Vi använder måleriet för att uttrycka oss själva, måla vår längtan, måla vårt hjärta, lära om oss själva och nå vår kraft. Vi målar för att komma bortom begränsningar och stråla genom vår konst.

Det är dags för oss människor att se vår storhet, vår inneboende godhet och kraft och att bidra till en bättre värld från denna plats i oss själva!

Shine Through Art erbjuder kurser där du kan uppleva och stråla i din kraft i din egen direkta och dagliga erfarenhet – precis som den du är och där du är just nu.

”Den som inte tror på mirakel är ingen realist.”

Curt Källman, Vedic Arts grundare