Börja här - Shine Through Art
1159
page-template-default,page,page-id-1159,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Shine Through Art
Stråla i din kraft genom måleri, skaparglädje och konstnärskap.

Längtar du efter skapandet i ditt liv? Vill du måla? Vill du blomstra genom din kreativitet som person och konstnär? Vill du nå din kraft och bidra till att göra världen bättre? Vill du leva på din konst?

Vare sig du just börjat måla, eller bara har en längtan efter att hitta ditt kreativa uttryck och öka din konstnärliga förmåga tekniskt, eller om du är konstnär och drömmer om att nå ut till fler och leva på din konst (även om du inte är säker på att det går) – då har du kommit rätt!

Shine Through Art finns här för att stötta dig och visa att du kan, att det går! Här får du verktygen för att blomstra som konstnär och människa.

Genom att måla når vi vårt inre Varande, bortom intellektet, som är kopplat till vår kraft som är större än alla de begränsningar vi har satt på oss själva! Genom att öppna upp och ägna oss åt kreativiteten kan vi blomstra, nå vår stora potential, skina, och bidra till världen som den fantastiska människa vi är!

Vi använder måleriet för att uttrycka oss själva, måla vår längtan, måla vårt hjärta, lära om oss själva och nå vår kraft. Vi målar för att komma bortom begränsningar och stråla genom vår konst.

Det är dags för oss människor att se vår storhet, vår inneboende godhet och kraft och att bidra till en bättre värld från denna plats i oss själva!

Shine Through Art erbjuder kurser där du kan uppleva och stråla i din kraft i din egen direkta och dagliga erfarenhet – precis som den du är och där du är just nu.

”Den som inte tror på mirakel är ingen realist.”

Curt Källman, Vedic Arts grundare

Shine Through Art erbjuder både live online-kurser och inspelade ljud-kurser och video-kurser. Här nedan är ett urval, du hittar alla kurserna under fliken ”kurser” i menyn. Vi hoppas att du ska hitta den kurs som inspirerar dig!

Vedic Art grundkurs

Vedic Art kursen som hjälper dig att öppna upp din kreativitet och finna skaparglädjen bortom prestationskrav. Vedic Art-kursen erbjuds på svenska och engelska via internet och på svenska som helgkurs under tre helger i vackra Vaxholm i Stockholms skärgård.

Vedic Art fortsättningskurs

Återbesök de underbara principerna genom att gå Vedic Art fortsättningskursen online eller som helgkurs. Varje gång vi hör principerna öppnar de upp oss för deras djupare visdom och berikar vår kreativitet, i det oändliga!

Måla och stråla i vardagen. Uppföljningsprogram efter Vedic Art-kursen

Håll igång måleriet i din vardag med ”Måla och Stråla i vardagen” -programmet online där vi träffas tre torsdagar i månaden och du får impulser, inspiration och personlig coaching. Allt för att stötta ditt vardagliga skapande.

När du målat på ett tag och känner dig redo att komma ut med din konst, eller om du redan ställt ut en del men vill ta det till nästa nivå, då är det dags för dig att gå Konstnärslyftet – ett coaching-program i två delar för konstnärer som vill leva på sin konst!