Vad andra säger

Här kan du läsa delningar från deltagare som har gått kurser med Ania Witwitzka online och offline. Låt dig inspireras!

Om Konstnärslyftet: ”Kursen har gett mig mycket både vad gäller min konst, min nyskrivna bok och min personliga utveckling. Den har varit så givande och jag har även känt så påtagligt hur jag blivit stärkt av kursen. Jag är så glad för att jag anmälde mig. Stort tack Ania och jag kan verkligen rekommendera kursen.”

Britt Berg

Om Måla och stråla: ” Ania är en inspiratör med ett öppet kärleksfullt sinne. Kursen ger mångfald och oavsett tidigare erfarenhet kan jag rekommendera alla som vill fördjupa sina tekniska kunskaper att deltaga.”

Lotta Åkerblom

Konstnärslyftet: Citat från avgångselever VT 2019

Om Konstnärslyftet: ”Jag har så mycket att fira! Att upptäcka kraften i att skifta fokus till det jag verkligen vill göra. Att se att jag kan ta det här vidare. Det här är en livsvändning. Jag har haft väldigt många olika jobb genom åren och hela tiden letat efter det som passar mig. Vad ska jag bli när jag blir stor? Så har jag nu upptäckt att jag haft det nära intill hela tiden. Konstnärskapet och entreprenörskapet, relationer, sälj. Jag har det i mig. Och jag kan! Mitt varmaste tack till Ania och alla deltagare! ”

Anna Eriksson

Avgångselev från Konstnärslyftet: Linda berättar om vad hon fick ut av kursen!

Om Konstnärslyftet: ”Jag vill tacka Ania för generositeten, ödmjukheten och all insikt jag fått till mig genom denna kurs. Den första halvan med det inre arbetet var nog det som satte djupast spår i mig, att tänka på mitt ”varför”, vad jag faktiskt kan – och vågar! Processen kommer att fortsätta. Tack till alla andra i gruppen som på olika sätt inspirerat mig, hjälpt mig och pushat mig framåt i mitt konstnärskap.”

Ann Frödeberg

Om Konstnärslyftet: ”Kursen har gett mig så otroligt mycket, har fått en djupare förståelse av mig själv och så många verktyg att jobba vidare med för att ta mitt konstnärskap framåt. Jag upplever en förändring på djupet när det gäller min identitet som konstnär, fått ökat självförtroende när jag pratar med andra om min konst och känner att jag får ta plats och visa att jag finns. Jag vet att jag har en ”produkt” som är bra, nu är det upp till mig att förmedla ut den i världen. Det ska bli så spännande! Tusen tack fina Ania för en fantastisk och inspirerande kurs! Den har verkligen pushat mig i rätt riktning.”

Lena Kalenius

Om Konstnärslyftet: ”Kursen har gett mig så mycket inspiration, kunskap, tankar och nya konstvänner. Jag har fått nycklar att arbeta med både vad gäller mitt företagande som mitt konstnärskap. Ania delar, med glädje och stort engagemang, med sig av sina kunskaper och sin erfarenhet.”

Carina Olsson

Eva berättar om sin upplevelse av Konstnärslyftet

Om Måla och stråla: ”Målarkurserna med Ania har gett mig mycket inspiration att testa olika tekniker för att utveckla mitt sätt att måla.”

Amanda Roslund

Om Måla och stråla :”Måla och stråla är för mig en guldkant i tillvaron som höjer min glädjenivå i livet och ger nya tankar och utmaningar att ta mig an. Gruppsamhörigheten ger mycket och Ania är alltid upplyftande och ser alla individer där de är i processen. Rekommenderar Måla och Stråla varmt!”

Malin Eklöf

Om Måla och stråla – ”Vill du gå en kurs där kursledaren ger villkorslös bekräftelse på vad du gjort så du kan ta nästa steg i din utveckling – då rekommenderar jag måla och stråla! Praktik och teori varvas med personligt stöd samt en fb-grupp med likasinnade att få stöd av. Kursledaren är ett inspirerande energi knippe som sprider omtanke och leklust! Jag är mycket nöjd med kursen!”

Jeanette Persson

Om Måla och stråla : ”Detta är en superbra möjlighet att utveckla sin kreativitet och en hjälp att ge sig själv tid att skapa. Skönt att sitta hemma omgiven av sina egna målargrejer. Dessutom ha tillgång till sina gamla och pågående målningar och få inspiration till att bearbeta och idéer till hur jag vill fortsätta med målningarna.

”

Elsa-Maria Nillroth

Om Måla och stråla : ”Kursen ger mig inspiration, ny kunskap, glädje och är något rolig att se fram emot. Upplever ”feel good” känsla när Ania delar generöst med sig av all sin kunskap på ett mjukt, fint och pedantiskt sätt. Även om jag är väldigt trött, så vill jag inte missa något tillfälle.

”

Rigmor Rolfson

Om Måla och stråla: ”Jag har fått inspiration och fördjupad kunskap om måleri och konst, samt fått hjälp att hålla igång mitt måleri!”

Carina Högbom

Avgångselev från Konstnärslyftet: Carina berättar om vad hon fick ut av kursen

Om Måla och stråla: ”Kursen får mig att hålla igång och utvecklas i mitt målande.”

Tobias Engman

”Måla och Stråla ger din inre konstnär plats att få synas på riktigt. Anias varsamma och kunniga reflektioner lyfter varje deltagare. Får en att tänka själv vad jag vill uttrycka och skapa.”

Klara Westman

Om Måla och stråla: ”Programmet tar fram glädjen och friheten i att måla. Fantastisk sätt att få dela detta med andra på ett icke dömande sätt. Ania är en entusiastisk, glad och pedagogisk lärare som är mycket kunnig i det hon lär ut. Jag kan varmt rekommendera måla och stråla kursen och Ania som lärare!”

Johan Lundholm

Om Måla och stråla : ”Ania är väldigt bra att kommunicera och sättet som Måla och Stråla-programmet är uppbyggd är bra. Ania har en superbra förmåga att dela med sig av den kreativa upplevelsen hon själv upplever i måleriet i vardagen.

”

Søren Lassen Schmidt

Om Konstnärslyftet: ”Att gå Konstnärslyftet var verkligen en ögonöppnare för mig, Ania Witwitzka, en fantastiskt lärare som utstrålar energi och inspiration, lär ut på ett sätt som är lätt att ta till sig. Jag lärde mig att förstå mitt egna värde i konstnärskapet och känner nu mer glädje och inspiration som konstnär och entreprenör. Bland mycket annat har uppgifterna att uttrycka sig i text gett mig mycket, och jag har nu mycket lättare att snabbare få ihop en skrift om mitt måleri. Jag rekommenderar dig som är konstnär och vill leva på din konst att gå Konstnärslyftet.”

Eva Sundman

Om Konstnärslyftet: ”Om du vill få hjälp att ta ditt konstnärskap till nästa nivå är Konstnärslyftet kursen att gå! Med föreläsningar och uppgifter utmanade  Ania mig till att ta nya steg och tänka på andra sätt. Jag har fått massor idéer och kunskap om att konstnärskapet är så mycket mer än att bara måla. Kursen har hjälpt mig att utvecklas, både som människa och som företagare.”

Anna-Stina Gerdin

Om Konstnärslyftet: ”Jag har jobbat som deltidskonstnär ett tag nu och känner att jag av olika anledningar inte kommer vidare. Jag har gjort olika starta-eget-kurser men där har man fokuserat på produkter och tjänster och jag som konstnär har inte känt att jag har fått det att funka med mitt sätt att jobba. Därför ville jag prova om jag kunde hitta något i denna kurs. Och det gjorde jag. I Konstnärslyftet fokuserar man på sig som konstnär och sitt förhållningssätt till sitt skapande, sin kreativitet och sin drivkraft. Men även sig som entreprenör och vad man behöver göra för att få själva företagandet att fungera med skapandet och vise versa. Efter dessa 12 veckor har jag fått massa verktyg och idéer att göra till verklighet.”

Sanna Koosz

Vincent berättar om sin upplevelse av Konstnärslyftet

Om konstkonsultationen: Tack vare konsultationen kunde jag ta ett steg till och inte stanna upp i mitt måleri. Jag fick konkreta och bra råd för hur jag kan gå vidare och jag kommer kontakta Ania igen för att få detta värdefulla stöd.

Ingela Stenberg

Om konstkonsultation: Eftersom jag är så mångfacetterad i mitt uttryck så har jag ibland svårt att se den röda tråden i allt jag gör. Under min konsultation gick vi igenom var någonstans jag är idag och min önskan att hitta ett spår genom mitt skapande. Där kom Ania och hennes erfarenhet in. En timmes samtal har sparat mig massor av tid av överarbete och frustration. Om man – som jag – tycker sig ha ett spretigt uttryck och har en önskan att hitta ett spår så rekommenderar jag att man tar en timme för att sitta ner och analysera det man gör, var man trivs och sin önskan att vara i sitt skapande. Ania är fenomenal på att se ens önskan och hjälpa en på vägen dit.

Sanna Koosz

Under vårterminen med ”Måla och Stråla i vardagen” har vi deltagare haft förmånen att få ta del av tre spännande delar; vi har målat tillsammans, haft coachande samtal samt lyssnat till Anias inspirationsföreläsningar. Det har varit roligt att kontinuerligt följas åt i gruppen och bli del av en gemenskap. Ania har med sitt öppna och ödmjuka sätt inspirerat oss i gruppen och vi deltagare har inspirerats av varandra. Ania är är bra på att fånga upp individen i gruppen och utmanar oss att våga nya saker. Hon förmedlar att hon tror att vi kan! Programmet Måla och Stråla är ett utmärkt sätt att lära, inspireras och skapa utan geografiska gränser.

Susanne S, Sverige

Om Konstnärslyftet: Det har varit en jobbig, krävande men rent underbar resa där Ania verkligen har öppnat ögonen på mig och fått mig att inse så mycket mer. Nu är jag verkligen taggad med så mycket!

Kim R, Sverige

Avgångselev från Konstnärslyftet: Pia berättar om vad hon fick ut av kursen

Kursen Konstnärslyftet med Ania Witwitzka är för mig en ögonöppnare och höjdpunkt i mitt liv som konstnär. Jag har fått ställas inför allt som jag inte velat ta tag i när det gäller att föra ut min konst. Kursen är späckad med kunskap, information och inspiration och tankeväckande uppgifter både när det gäller mina egna bromsklossar och vad som präglat vårt samhälle under lång tid när det gäller konst och konstnärers tillvaro. Dessutom leder den in på det nya sättet att föra ut info, dvs via nätet och att man kan göra på så många olika sätt beroende på vad jag vill visa och var jag befinner mig på min konstnärsbana. Jag har fått en riktig spark i baken åt det håll jag vill gå!

Anita E, Sverige

Om Konstnärslyftet: Med Ania som lärare kan det inte bli bättre. Med sin erfarenhet och kunskap coachar, utmanar, inspirerar och stöttar hon oss. Hon strålar av glädje, entusiasm och möjligheter där hon tryggt tar med dig på en resa som heter duga – kanske din livs resa!

Karolina L, Sverige

Om Konstnärslyftet: Du är så inspirerande, varm och lyssnade Ania. Du har varit tillåtande och förstått att alla har sin egen utgångspunkt och resa. Du har delat med dig av egna erfarenheter och kunskaper på ett generöst sätt. Jag känner att du vill att alla ska lyckas och att du delar med dig från hjärtat Ania. Du är en så god representant för Vedic Art som också handlar om att hitta sin egen livsväg. Stort tack till dig Ania

Annika E, Sverige

Om Konstnärslyftet: En väldigt nyttig och inspirerande kurs för alla som vill utveckla sitt konstnärsskap på områden utanför själva skapandet. Du får möjlighet att utveckla ditt sätt att marknadsföra din konst, både genom texter och olika kanalval. Hemuppgifterna är en viktig del i kursen och tillsammans med deltagarna har jag fått nya infallsvinklar på såväl mina texter som hur man kan hitta nya kunder.

Helene L, Sverige

Title