Vad andra säger - Shine Through Art
199
page-template-default,page,page-id-199,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vad andra säger

Här kan du läsa delningar från deltagare som har gått kurser med Ania Witwitzka online och offline. Låt dig inspireras!

Om Konstnärslyftet: ”Jag är glad att jag gick den här kursen, då den gav mig tydliga mål och en bra start för mig själv att bygga vidare på.”

Christine Thomtlund   

Om Konstnärslyftet: ”Kursen har gett mig så mycket inspiration, kunskap, tankar och nya konstvänner. Jag har fått nycklar att arbeta med både vad gäller mitt företagande som mitt konstnärskap. Ania delar, med glädje och stort engagemang, med sig av sina kunskaper och sin erfarenhet.”

Carina Olsson

Eva berättar om sin upplevelse av Konstnärslyftet

Om Konstnärslyftet: ”Att gå Konstnärslyftet var verkligen en ögonöppnare för mig, Ania Witwitzka, en fantastiskt lärare som utstrålar energi och inspiration, lär ut på ett sätt som är lätt att ta till sig. Jag lärde mig att förstå mitt egna värde i konstnärskapet och känner nu mer glädje och inspiration som konstnär och entreprenör. Bland mycket annat har uppgifterna att uttrycka sig i text gett mig mycket, och jag har nu mycket lättare att snabbare få ihop en skrift om mitt måleri. Jag rekommenderar dig som är konstnär och vill leva på din konst att gå Konstnärslyftet.”

Eva Sundman

Om Konstnärslyftet: ”Om du vill få hjälp att ta ditt konstnärskap till nästa nivå är Konstnärslyftet kursen att gå! Med föreläsningar och uppgifter utmanade  Ania mig till att ta nya steg och tänka på andra sätt. Jag har fått massor idéer och kunskap om att konstnärskapet är så mycket mer än att bara måla. Kursen har hjälpt mig att utvecklas, både som människa och som företagare.”

Anna-Stina Gerdin

Om Konstnärslyftet: ”Jag har jobbat som deltidskonstnär ett tag nu och känner att jag av olika anledningar inte kommer vidare. Jag har gjort olika starta-eget-kurser men där har man fokuserat på produkter och tjänster och jag som konstnär har inte känt att jag har fått det att funka med mitt sätt att jobba. Därför ville jag prova om jag kunde hitta något i denna kurs. Och det gjorde jag. I Konstnärslyftet fokuserar man på sig som konstnär och sitt förhållningssätt till sitt skapande, sin kreativitet och sin drivkraft. Men även sig som entreprenör och vad man behöver göra för att få själva företagandet att fungera med skapandet och vise versa. Efter dessa 12 veckor har jag fått massa verktyg och idéer att göra till verklighet.”

Sanna Koosz

Vincent berättar om sin upplevelse av Konstnärslyftet

Om konstkonsultationen: Tack vare konsultationen kunde jag ta ett steg till och inte stanna upp i mitt måleri. Jag fick konkreta och bra råd för hur jag kan gå vidare och jag kommer kontakta Ania igen för att få detta värdefulla stöd.

Ingela Stenberg

Om konstkonsultation: Eftersom jag är så mångfacetterad i mitt uttryck så har jag ibland svårt att se den röda tråden i allt jag gör. Under min konsultation gick vi igenom var någonstans jag är idag och min önskan att hitta ett spår genom mitt skapande. Där kom Ania och hennes erfarenhet in. En timmes samtal har sparat mig massor av tid av överarbete och frustration. Om man – som jag – tycker sig ha ett spretigt uttryck och har en önskan att hitta ett spår så rekommenderar jag att man tar en timme för att sitta ner och analysera det man gör, var man trivs och sin önskan att vara i sitt skapande. Ania är fenomenal på att se ens önskan och hjälpa en på vägen dit.

Sanna Koosz

Under vårterminen med ”Måla och Stråla i vardagen” har vi deltagare haft förmånen att få ta del av tre spännande delar; vi har målat tillsammans, haft coachande samtal samt lyssnat till Anias inspirationsföreläsningar. Det har varit roligt att kontinuerligt följas åt i gruppen och bli del av en gemenskap. Ania har med sitt öppna och ödmjuka sätt inspirerat oss i gruppen och vi deltagare har inspirerats av varandra. Ania är är bra på att fånga upp individen i gruppen och utmanar oss att våga nya saker. Hon förmedlar att hon tror att vi kan! Programmet Måla och Stråla är ett utmärkt sätt att lära, inspireras och skapa utan geografiska gränser.

Susanne S, Sverige

Jag är verkligen glad att jag valde att fortsätta med Sprid Vingarna efter Konstnärslyftet. Det hjälper mig att fokusera på rätt saker och är ett otroligt stöd i min utveckling både som entreprenör och konstnär. Ania är en härligt inspirerande och engagerad kursledare och har en fantastisk förmåga att lyfta fram det positiva, att se alla och att komma med synvinklar man själv inte tänkt på. Det är så värdefullt att också ha möjlighet att dela med sig och höra andras erfarenheter. Det är inte mycket som slår att ha ett gäng härliga konstnärskollegor att bolla med och bli peppad av och det är precis vad jag får med Sprid Vingarna.

Anna S, Sverige

Om Konstnärslyftet: Det har varit en jobbig, krävande men rent underbar resa där Ania verkligen har öppnat ögonen på mig och fått mig att inse så mycket mer. Nu är jag verkligen taggad med så mycket!

Kim R, Sverige

Kursen Konstnärslyftet med Ania Witwitzka är för mig en ögonöppnare och höjdpunkt i mitt liv som konstnär. Jag har fått ställas inför allt som jag inte velat ta tag i när det gäller att föra ut min konst. Kursen är späckad med kunskap, information och inspiration och tankeväckande uppgifter både när det gäller mina egna bromsklossar och vad som präglat vårt samhälle under lång tid när det gäller konst och konstnärers tillvaro. Dessutom leder den in på det nya sättet att föra ut info, dvs via nätet och att man kan göra på så många olika sätt beroende på vad jag vill visa och var jag befinner mig på min konstnärsbana. Jag har fått en riktig spark i baken åt det håll jag vill gå!

Anita E, Sverige

Om Konstnärslyftet: Med Ania som lärare kan det inte bli bättre. Med sin erfarenhet och kunskap coachar, utmanar, inspirerar och stöttar hon oss. Hon strålar av glädje, entusiasm och möjligheter där hon tryggt tar med dig på en resa som heter duga – kanske din livs resa!

Karolina L, Sverige

Om Konstnärslyftet: Du är så inspirerande, varm och lyssnade Ania. Du har varit tillåtande och förstått att alla har sin egen utgångspunkt och resa. Du har delat med dig av egna erfarenheter och kunskaper på ett generöst sätt. Jag känner att du vill att alla ska lyckas och att du delar med dig från hjärtat Ania. Du är en så god representant för Vedic Art som också handlar om att hitta sin egen livsväg. Stort tack till dig Ania

Annika E, Sverige

Om Konstnärslyftet: En väldigt nyttig och inspirerande kurs för alla som vill utveckla sitt konstnärsskap på områden utanför själva skapandet. Du får möjlighet att utveckla ditt sätt att marknadsföra din konst, både genom texter och olika kanalval. Hemuppgifterna är en viktig del i kursen och tillsammans med deltagarna har jag fått nya infallsvinklar på såväl mina texter som hur man kan hitta nya kunder.

Helene L, Sverige