REKOMMENDATIONER INFÖR KONSTNÄRSLYFTET_full pris - Shine Through Art
2809
page-template-default,page,page-id-2809,page-parent,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

REKOMMENDATIONER INFÖR KONSTNÄRSLYFTET

LÄS DETTA NOGA:

Konstnärslyftet är ett program som har höga ambitioner för dig som deltagare. Vi vill att du ska få ut mesta möjliga av vår tid tillsammans, så här kommer en rad rekommendationer som hjälper dig förstå vad du behöver vara villig att ge för att kursen ska vara så givande som möjligt för dig:

  • Du behöver vara villig att se dig själv som en riktig konstnär och vara öppen att ta dig an ett liv som en konstnär som försörjer sig på sin konst, detta gäller oavsett hur din självbild som konstnär ser ut just nu. Du behöver alltså satsa för att få ut det mesta av denna kurs.
  • Det är bra om du har erfarenhet av att ställa ut din konst och att du sålt några verk. Har du inte det så kan du ändå få ut mycket av kursen.
  • Var medveten om att kursmaterialet kan vara krävande och utmanande. Vi kommer stötta varandra och gemensamt ta oss igenom motstånd och eventuella obekväma områden.
  • Du kommer att behöva gå utanför din bekvämlighets-zon vad det gäller marknadsföring av dig själv, samt du kommer behöva vara öppen för att öva på att sälja dig själv och din konst till andra med en attityd att du tror på det du erbjuder. Detta är något vi tittar på och utvecklar under kursen, men du behöver vara redo och öppen att ta detta steg mentalt.
  • Du behöver vara beredd att åta dig att utföra alla uppgifter till bästa förmåga för att du och gruppen ska kunna fortsätta framåt.
  • Du bör se till att du har tid för det arbete som kursen kräver. Kursen tar ca 1,5-2 timmar i veckan med gruppmöte, och upp till 2 timmar per vecka för eget arbete, så se till att avsätta 3.5-4 timmars arbete per vecka.
  • Du behöver vara beredd  göra uppgifter även om du inte känner att du är helt redo för dem än i ditt konstnärskap. Gör då så gott du kan och  justera dina svar på övningarna vidare med tiden, i takt med att du får mer klarhet hur det ser ut för dig. Detta är viktigt då uppgifterna följer en kronologisk ornding.
  • Du behöver vara öppen för att vara tillgänglig att tala med din konstkompis i telefon (eller på annat vis finnas tillgänglig för kommunikation) en gång per vecka under kursens gång.
  • Du behöver vara tillgänglig på Facebook.
  • Du behöver vara öppen för att delta aktivt i Facebook gruppen som är exklusiv för konstnärslyftets medlemmar.

Om dessa rekommendationer inte följs kan det bli så att din konstkompis behöver få en ny, mer engagerad partner och du blir utan konstkompis under kursen.

Om du känner tveksamhet kring någon av punkterna är det bra om du tar kontakt med oss på info@shinethroughart.com.