MÅLA MED AKRYL – WEBBKURSER

Webbkurser i akrylmåleri, intuitivt måleri-metoder och måleriteknik med konstnären Ania Witwitzka från Shine Through Art

RYMDSKOLAN – LÄR DIG MÅLA EVIGHETEN

Jag får ofta frågan ”Hur gör du dina rymdmålningar?” Så här kommer, på begäran, en webbkurs där jag under en timme kommer visa dig alla mina tricks, knep och tips för att måla rymden och få in den där magiska portionen evighet i målningen!

PRIS 290 KR

MÅLA MED MASKERINGSVÄTSKA

Få fram underbara former på ett nytt sätt!

Maskeringsvätska används normalt till akvarellmåleri, men jag har lekt och experimenterat och hittat spännande sätt att använda maskeringsvätskan i mina akrylmålningar! Nu vill jag dela med mig!

PRIS 230 KR

SKAPA MAGI MED AKRYLPENNOR!

Under den senaste tiden har jag hittat så många nya roliga sätt att jobba med akrylpennor så nu vill jag dela med mig! Jag kommer visa dig alla mina hemligheter kring hur jag jobbar med akrylpennor och vilka magiska effekter man kan få med dem tillsammans med akrylfärg! Häng med!

PRIS 230 KR

4 SÄTT ATT MÅLA BAKGRUNDER

På begäran: Kom med till min ateljé och låt mig visa dig 4 av mina bästa knep och tips på hur man målar magiska bakgrunder! Bakgrunderna kommer vara perfekta att måla vidare på sen, oavsett om du målar abstrakt eller figurativt. Du får verktygen att ge din bakgrund de bästa förutsättningarna att bli en färdig målning genom att jag visar hur jag tänker med kontrast, färg och ljus när jag målar bakgrunderna från början. Häng med så får du alla mina hemligheter!

PRIS 230 KR

HITTA MOTIVEN I DINA BAKGRUNDER – Inspirationsföredrag

Målar du intuitivt? Gillar du att måla med mycket färg, lekfullhet och experimentlusta? Slutar det ofta med att du har många bakgrunder som du vill hitta motiven i men inte riktigt vet hur du ska göra?

Under detta föredrag fokuserar vi på olika aspekter som hjälper oss att hitta motiven. Vi lär oss om kontrast, ljus och färg som ingångspunkter till att hitta motiven i våra bakgrunder.

PRIS 230 KR

FRÅN ABSTRAKT BAKGRUND TILL FÄRDIG MÅLNING MED LANDSKAPSMOTIV

Praktisk lektion

Kom med till min ateljén och låt mig visa dig hur jag tar en abstrakt bakgrund, och gör resan till att ett motiv växer fram ur bakgrunden och den blir till en färdig landskapsmålning!

PRIS 230 KR

SÅ BLANDAR DU FÄRGER!

Målar du med akryl och tycker det är svårt att blanda till rätt färg? Blir dina färger ofta ”skitiga” när du vill ha klara färger? Vet du inte om du rätt färger i målarlådan? Undrar du hur färgcirkeln kan vara bra för dig i ditt måleri?

PRIS 230 KR